23 Jan – Donkere maan Silence is a virtue

Saturnus in Steenbok

De dag voor de nieuwe maan is het donkerste deel van de maancyclus – de donkere maan.
In de Vedische traditie wordt nu een gelofte van stilte gehouden om subtiele boodschappen en begeleiding mogelijk te maken. Dit is de perfecte tijd om naar je innerlijke wereld, je innerlijke zelf te kijken. De stilte geeft je ruimte om toegang te krijgen tot zaken uit het verleden en geeft je de mogelijkheid te leren van deze donkere tijden in je leven. De donkere maanfase is een periode van rust en overdenking. De perfecte tijd om te werken met je eigen schaduwkanten. Wees mild naar jezelf in het zien en overdenken van de niet-gewenste stukken in jezelf en zie ze als kans om te groeien.

De donkere maan van 23 januari markeert een zeer belangrijk kosmisch keerpunt. Saturnus, de planeet van karma en gericht werk, zal je gaan helpen om uw lange termijndoelen te realiseren. Iets wat je gewenst of gedroomd hebt krijgt gestalte, let op verborgen zegeningen!

Neem wat extra tijd om te mediteren en dat te doen waar je echt behoefte aan hebt. Schrijf in een dagboek of gebruik je creativiteit om een lied of gedicht te schrijven. Gebruik de kracht van de stilte om af te stemmen op je innerlijk weten en te luisteren naar je hart. Ben je er klaar voor om dingen naar een hoger niveau te tillen en je dromen waar te maken? Door Saturnus in Steenbok wordt er een solide fundament voor de toekomst gebouwd, neem de tijd voor jezelf zodat de dingen die jij wenst als een huis kunnen staan.

Omdat Saturnus slechts om de 3 jaar de tekens verandert, heeft de overgang van nieuwe naar donkere maan een zeer krachtige invloed op je leven. Wil je weten wat de invloed is op jouw teken? Ik heb van alle 12 horoscopen een korte samenvatting gemaakt. De persoonlijke horoscoop geldt voor de komende drie jaar, omdat Saturnus tot 2023 in Steenbok zal blijven staan.

Share This