Agenda

Laat je me je meenemen op een reis naar heelheid en een stralend welzijn door Vedische geneeskunde, energetisch lichaamswerk, yoga, meditatie, essentiële oliën, edelstenen, astrologie en chakra psychologie.

Workshops retreats & trainingen

Ik me laat inspireren door de elementen, seizoenen en alle aspecten van Vedische wijsheid, hierdoor zijn mijn workshops, retreats en trainingen uniek. Voor alle activiteiten die ik geef is dat je door het aangereikte inzicht geïnspireerd en aangeraakt word, daar waar het op dat moment nodig is.

EMPOWERING PEOPLE TO KNOW WHAT THEY KNOW
Wat als het mogelijk is om alles te veranderen?
Wat als jij iets weet dat niemand anders weet? Wat als nu de tijd is om te tonen wie jij bent en te kiezen voor alles wat je hier kwam ZIJN.

Deze eendagsopleiding is voor iedereen een ware bijdrage aan jezelf en ook aan bijvoorbeeld jouw naasten of de cliënten in jouw praktijk.

Neem ook een notitieblok en een pen mee om aantekeningen te maken!

DATA: 11 april 2020, 2 mei 2020 
TIJD: 10:00 – 17:00
KOSTEN: € 300,- (Vastgestelde prijs)

Access Bars is een proces waarbij 32 punten op het hoofd in verschillende samenstellingen licht aangeraakt worden waardoor de lading van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat je cognitief weet. Wat wordt opgelost en opgeruimd krijg je werkelijk terug in meer ruimte en gemak in jouw leven, wat een grotere ontvankelijkheid biedt en voor meer van wat jij wenst.

In de eendagsopleiding leer je Access Bars™ geven en ontvangen.
De prijs is inclusief thee, koffie, lunch, tussendoortjes, certificaat, registratie en class geluidsopname. (Er zullen tijdens de class geluidsopnames en foto’s genomen worden). Elke deelnemer ontvangt een leuke goodiebag!

HEEL JE WEZEN MET DE KRACHT VAN VEDISCHE WIJSHEID EN ESSENTIELE OLIEN
EXTRA: Elke deelnemer ontvangt een persoonlijke edelsteen of hanger tijdens deze workshop.

Wees voorbereid op emotionele verschuivingen en veranderingen gedurende de dag. Tijdens de workshop raad ik je aan om veel water te drinken gedurende de dag. Als je nog geen essentiële olie hebt of mist, maak je geen zorgen. We nemen extra olie mee, en anderen zijn vast bereid om een druppel te delen.

DATA: Nog niet gepland
TIJD:
KOSTEN: 

Emoties bestaan altijd, ze komen en gaan, maar sommige konden niet op gezonde wijze ervaren worden. Emoties zijn verbonden met bepaalde gebeurtenissen uit je leven. Ze waren zo verbonden met een nare of traumatische gebeurtenis, dat het lichaam de boodschap heeft gekregen die emoties niet meer toe te laten en je niet meer open te stellen voor dergelijke gebeurtenissen. Daarmee worden ze met de herinnering op celniveau opgeslagen. Dit gebeurt onbewust en uit pure zelfbescherming. Door het gebruik van essentiele olien, chakra psychologie, energetisch lichaamswerk en kennis van Vedische wijsheid is het mogelijk om toegang te krijgen tot deze herinneringen en ons te bevrijden van de bijbehorende blokkades. Je weer te verbinden met je essentie, en je “Stralende ZELF” kan  zijn.

 

SHINE LIKE YOU NEVER DID BEFORE!
Ben je klaar voor een ontdekkingsreis naar jezelf en de eindeloze mogelijkheden die op je wachten.

EXTRA: Elke deelnemer ontvangt een persoonlijke edelsteen of hanger tijdens deze workshop.

Dit is een actieve workshop waar essentiële oliën op het lichaam worden aangebracht om energetische veranderingen te creëren.

DATA: Nog niet bekend
TIJD:
KOSTEN: 

Je bent op deze wereld gekomen met een unieke missie. Als kind heb je allerlei structuren aangeleerd en informatie vergaard die op dat moment belangrijk was. De interactie tussen onze innerlijke natuur en de omgeving hebben ervoor gezorgd dat we vooral hebben geleerd van buitenaf. Hierdoor hebben we onze normen en waarden afgestemd op wat er buiten ons plaatsvindt in plaats van af te stemmen met ons innerlijk weten. Door je te bevrijden van oude patronen die je belemmeren om jezelf te kunnen zijn, word je “weer” bewust van je innerlijk weten waardoor er ruimte ontstaat om vreugde, plezier te creeren, dromen te realiseren en voluit te leven zoals bedoeld is voor jou! In deze workshop word er naast de 5 elementenleer vanuit de Vedische geneeskunde gebruik gemaakt van essentiële oliën , astrologie en numerologie om je unieke missie te verhelderen en bekrachtigen.

 

Wil jij gratis lifestyletips en inspirerende video's ontvangen?

Made by Sharon Zaal © 2019 | All Rights Reserved | Privacyvoorwaarden | Fotografie Lea Sas