Energetisch lichaamswerk

Rust, ruimte en mogelijkheden.

Access Consciousness, betekent in het Nederlands ‘toegang tot bewustzijn’. Een Access Consiousness sessie geeft je de ruimte en rust terug van waaruit onze geest en lichaam zichzelf weer kunnen hervinden. In ons lichaam, ons bewuste, en ons onderbewuste liggen alle gedachten, ideeën, overtuigingen, trauma’s, oordelen, vooroordelen, overwegingen, emoties, enz. die wij ooit hebben gehad of tot ons zijn gekomen en als inprenting zijn opgeslagen, en die wij als patroon vanuit ons bewustzijn in ons dagelijks leven uitdragen.

Tijdens een Access Bars® sessie worden 32 punten op het hoofd zacht aangeraakt. Door deze aanraking wordt jouw lichaam en geest uitgenodigd de overbodige gedachten, blokkades, emoties, oordelen en conclusies die altijd opgeslagen zijn geweest, los te laten. De geest en het lichaam ontspannen en er wordt ruimte gecreëerd om je rust te hervinden en je ware potentieel vanuit de kern te ervaren.

Access Consciousness kan een bijdrage leveren aan:

Lichaamsbewustzijn
Het helen van fysiek, mentale en emotionele processen (innerlijk kind werk)
Verminderen van stress
Het bevorderen van een goede nachtrust
Ondersteuning bij een burn-out
Vermoeidheid en verminderde energie

Bevrijd je uit de vicieuze cirkel waarin ingrijpende gebeurtenissen je gevangen kunnen houden.

 Door energetisch lichaamswerk toe te passen wordt er contact gemaakt met onbewuste geblokkeerde delen van jezelf. Dit heeft een directe uitwerking op de gevoelslaag en de denkwereld. Het brengt inzicht en vergroot onze mogelijkheden. Met een sessie energetisch lichaamswerk komen inzichten en voelen samen. Dat is een belangrijke voorwaarde voor transformatie. Waarom het werken met lichaamsenergie zo effectief is. De wetenschap leert ons dat iedere molecuul energie heeft. Zo ook de moleculen van ons lichaam. Wanneer het lichaam ongemakken vertoont, klachten die maar blijven sluimeren, functies die niet naar behoren werken, is er een verstoring in de lichaamsenergie.

Door de handen op specifieke punten op het hoofd en lichaam te plaatsen, worden lichaamseigen energieën uitgenodigd te gaan stromen. Deze energieprocessen van Access Consciousness® nodigen de lichaamscellen uit weer te gaan functioneren zoals ze bedoeld zijn. Zowel voor als na de sessie is er ruimte om je ervaring te delen. Na een week vindt er telefonische terugkoppeling plaats.

Access Consciousness® kent vele Body Processen (energetische lichaamsprocessen), die allemaal een eigen werking hebben. De processen leveren een bijdrage aan het opheffen van de blokkades, trauma’s en pijnen die jou, en jouw lichaam, ervan weerhouden om dingen te veranderen. Bij een sessie lig je ontspannen (met kleding aan) op een massagetafel en worden de handen op het hoofd en lichaam geplaatst en de specifieke energie wordt gevraagd om te gaan stromen.

Door de doorstroming van energie ontstaat er ruimte en kunnen blokkades, trauma en pijn die in het lichaam vastzitten weer gaan stromen waardoor vermindering van klachten, soepeler bewegen, beter slapen en sneller herstellen en talloze andere veranderingen plaatsvinden. De sessies zijn voor jong en oud en tevens voor vrouwen die in verwachting zijn. Het gebruik van medicatie en/of het hebben van een pacemaker hebben geen invloed op de sessie. In overleg wordt er gekeken welk proces  (of een combinatie van) welke lengte en welke serie sessies voor jou van bijdrage kunnen zijn. 

De drievoudige sequentie systemen (TSS) is een bijzonder effectief body proces van Access Consciousness dat de gevolgen van shock en trauma uit je hoofd en je lichaam haalt en je zo bevrijdt uit de vicieuze cirkel waarin ingrijpende gebeurtenissen je gevangen kunnen houden. Het is een proces voor emotioneel trauma, maar het kan tevens bijdragen aan het veranderen van fysieke klachten, als de oorzaak daarvan ligt in traumatische gebeurtenissen waarvan je nog precies weet wanneer ze gebeurd zijn. Of wanneer gebeurtenissen die in het verleden hebben plaatsgevonden zich blijven herhalen en er moeilijk of niet uit de herbeleving te komen valt.

Dit drievoudig sequentiesystemen (TSS) body process zorgt ervoor dat je alle gevolgen van perfectionisme, depressie, drugs, medicijngebruik, alcohol en/of andere verslavingen wat jij in je lichaam hebt opgeslagen loslaat. Het process heeft invloed op alles wat opgesloten zit in het lichaam door de gevolgen van medicijngebruik, drugs en andere verslavingen (perfectionisme, eten, roken, seks). Je gebruikt drugs om even niet in de realiteit te willen zijn. Je hoofd komt tot rust bij het gebruik van drugs totdat het is uitgewerkt en je komt weer terug in de realiteit. Je hebt steeds meer drugs nodig om de realiteit buiten te sluiten en het drugsgebruik kan dingen met zich mee brengen waar je last van hebt. Dit body process helpt de vicieuze cirkel te doorbreken en de verleiding te weerstaan.

Ons lichaam heeft een zelfherstellend vermogen dat door omstandigheden (stress, trauma, overbelasting, slechte eetgewoonten, te weinig slaap) verzwakt kan raken. MTVSS is een dynamisch proces voor het opheffen van vrijwel elke manier waarop het lichaam verstoord is geraakt en niet naar behoren werkt of zelfs slecht functioneert. Het is een proces dat het immuunsysteem activeert en bevordert.

MTVSS is tevens toepasbaar bij een lage weerstand, chronische ziekte of mensen die net ziek zijn geweest. Daarnaast werkt het op de individuele organen. MTVSS werkt effectief bij sportblessures, overbelasting, hernia, hormoonklachten (menstruatie en overgang), huidaandoeningen, spijsvertering en gewrichtsklachten.

“May all of life come to you with ease joy and glory”

Heb de sessie bij Sharon heel prettig beleefd. Ze heeft me goed gelezen en goede tips gegeven. Ik voelde me na de sessie weer vol met energie lopen en was veel narigheid kwijt.
De dagen erna voelde ik mij weer helemaal fris en zag ik alles weer positief!
Ze heeft mij dingen in laten zien en voelen die ik zelf nooit had mee gemaakt. Daardoor kan ik nu veel beter relativeren en orde scheppen in mijn drukke leven. Bedankt Sharon ben heel blij met jou!

Juan Capurro

Sharon is een toegewijde behandelaar. Dat merk je meteen: ze staat aan. Sharon heeft het vermogen met haar wezen bij te dragen aan heling. De methode die ze o.a. gebruikt is Access Bars. Access Bars zorgt voor ontspanning en herstel van evenwicht. Het is te vergelijken met het opschonen van je harde schijf; wat er niet meer toe doet, laat je echt los. Dit geeft ontspanning, herstel van balans, ruimte en dus nieuwe mogelijkheden. Ik gun iedereen een behandeling door Sharon voor een stralend welzijn.

Corien Roos

Made by Sharon Zaal © 2019 | All Rights Reserved | Privacyvoorwaarden | Fotografie Lea Sas