Hi! Ik ben Sharon

Al op jonge leeftijd

ben ik geïnspireerd en gefascineerd geraakt door het land Tibet, Boeddhisme, Sjamanisme, natuurgeneeskunde, edelstenen, psychologie en Astrologie. Deze kennis heeft mij geholpen om  helderheid te krijgen in wat mij en anderen beweegt en hielp mij door ziekte en tegenslagen heen, waardoor ik leerde te verbinden met mijn authentieke zelf. Vanuit deze bewustwording kreeg mijn leven richting en zingeving. Naast het geven van consulten, heb ik een webshop waar ik natuurlijk en ambachtelijke producten verkoop. In mijn blogs en nieuwsbrief deel ik mijn inspiratie. Het is mijn missie om te laten zien waarom je hier bent en wat jouw unieke kracht is, want dan….. 

Meer over mij…

G

edurende mijn leven ben ik verder geïnteresseerd geraakt in persoonlijkheid, verscheidenheid in karakter en de gedrevenheid van de mens en zijn ontwikkeling. Ik studeerde Sociaal Pedagogisch werk en tijdens mijn studie werd mijn visie duidelijker en raakte ik geïnteresseerd in bewustwording. 

“Ik hield mij bezig met de grote vragen van het leven maar kon niet alles vinden in het Westerse denken, dus begon ik de oude leerringen van oosterse wijzen te bestuderen”

Na mijn studie voltooid te hebben reisde ik af naar Australië, Amerika, Mexico, Centraal Amerika en Brazilië om edelstenen te zoeken, mijn zelfstandigheid te vergroten en om in contact te komen met inheemse volkeren. Na deze reizen keerde ik terug naar Nederland en kwam thuis te zitten door een sportongeval. Dit was voor mij een keerpunt in mijn leven en ik besloot officieel toevlucht tot het Tibetaans Boeddhisme te nemen en verdere studie in deze richting te volgen.

Ik ontving een Boeddhistische naam, DECHEN PALMO, wat stralende vrouw van gelukzaligheid en vreugde betekent en kreeg begeleiding van meerdere Tibetaanse meesters vanuit diverse tradities op het gebied van Tibetaans Boeddhisme, geneeskunde, Sjamanisme, Astrologie en lithotherapie.

Ik volgde een 4-jarige hbo opleiding tot docent yoga en wijsbegeerte bij Saswitha te Bilthoven en opende mijn eigen yogastudio. Verder schoolde ik me in Ayurveda en startte met een 7-jarige studie Tibetaanse geneeskunde en Astrologie bij het Tibetan Medicine Education Centre.

Met mijn opgedane kennis startte ik een ontdekkingstocht naar mijn eigen kern. Dit gaf mijn leven sturing en zingeving waardoor ik dichter bij mezelf kwam te staan en ontdekte wie ik in essentie ben. Om mijn kennis verder te professionaliseren en verdiepen, ben ik gestart met de studie Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam. 

Met de kennis van opleidingen, mijn werkgebied en levenservaring help ik middels het geven van consulten, individuele trajecten en lezingen mensen om zichzelf te hervinden. En om deze (h)erkenning van hun authentieke zelf, tot leidraad voor hun leven te maken om zo een bewuster, gelukkiger en betekenisvol leven te kunnen leiden. Het is mijn missie om te laten zien waarom je hier bent en wat jouw unieke kracht is, want dan kan kan jij eindeloos STRALEN!

 

Dechen Palmo

Radiant Woman of Joy & Bliss

De Vedische wijsheden zijn mijn fundament. Ze zijn voor mij de voorstelling van het hele universum en oneindig aan mij verbonden zoals een kind aan de moeder……

Vedische wijsheid als gids op je levenspad

 

Vedische wijsheid biedt holistische inzichten en tal van praktische tips voor het dagelijks leven gebaseerd op de oud Indiase en Tibetaanse traditie van wijsheid.  Deze eeuwenoude kennis heeft ten doeleinde door natuurgeneeskunde, Astrologie, yoga, meditatie en energetica, diepgaande heling te bewerkstelligen voor het algeheel welzijn. Door HELDERHEID te ontwikkelen in je INNERLIJKE NATUUR, creer je ZELFVERTROUWEN en het vermogen tot BEWUSTWORDING van je essentie waardoor je jouw AUTHENTIEKE KRACHT leert kennen. Er ontstaat ruimte om innerlijk leiderschap te ontplooien en deze tot leidraad voor je leven te maken. Waardoor je leert jezelf te accepteren voor de unieke persoon die je bent en mag ZIJN. In je leven leer je van anderen maar ook door naar jezelf te kijken. Je bent jouw eigen gids op het pad dat je bewandelt. Gidsen zijn nodig om helderheid te brengen en inzicht te geven door je de weg te wijzen die je weer thuis brengt. Daar waar jij wilt zijn. 

 

Het leven kan een uitdaging zijn. Elk mens zoekt zingeving en  gelukkig en ieders weg is uniek. Ik help je graag op weg…

Made by Sharon Zaal © 2019 | All Rights Reserved | Privacyvoorwaarden | Fotografie Lea Sas