Je hebt de keuze om te veranderen. Creeër je eigen geluk!

Ik geloof dat jij heel veel te geven hebt in deze wereld.

Mijn wens
voor jou …

Ik geloof dat jij heel veel te geven hebt in deze wereld, want iedereen is hier op de wereld om een unieke bijdrage te leveren. Misschien heb je op dit moment geen plezier in wat je doet, zit je niet op de juiste werkplek, doe je dingen die je meer energie kosten dan opleveren. Er is een oplossing! Als jij naar binnen durft te gaan om te ontdekken wie je bent en je maximale potentieel ontdekt.

Ik ben Sharon

Lifestyle en Business Coach

01 <strong><em>Stralend Leven </em></strong>

Met mijn kennis van talloze studies en opleidingen, mijn werk en levenservaring help ik mensen om zichzelf te hervinden en om deze er(her)kenning tot leidraad van hun leven of bedrijf te maken. Je ontdekt je stralende zelf!

02 <strong><em>Compassievolle Impact</em></strong>

In de trainingen, trajecten en consulten die ik geef, help ik je om de blokkades die je leven of bedrijf in de weg staan te ontwarren en in vrijheid nieuwe patronen te vinden waarin jij je talent en dromen kan inzetten op de manier die bij je past.

03 <strong><em>Bewust Succesvol</em></strong>

Bewust en gezond leven is een voorwaarde voor een succesvol leven. Ik leer je om bewust te worden waardoor je dichter bij je mentale en fysieke gezondheid leert te staan. Met deze krachtige verbinding krijg je zelf de regie en een ijzersterke mindset.

Mijn ontdekkingstocht…

Als klein kind had ik grote dromen en ik wilde iets van mijzelf in de wereld zetten. Een verschil maken maar ik wist niet hoe.

Al zolang ik me kan herinneren ben ik op zoek naar wie ik ben, wat ik hier doe en hoe ik hetgeen kan doen wat bij me past. Ik deed jarenlang dingen die niet bij me paste, waar mijn hart niet lag. Dat bleek niets van doen te hebben met mijn status en wat anderen van mij vonden maar van mijn gevoel en ik voelde mijn gevoel niet. Ik leerde luisteren naar mijn intuitie omdat ik van betekenis wilde zijn en mijn leven sturing wilde geven en ging na mijn opleiding Sociaal Pedagogisch werk en meerdere wereldreizen Yoga en Wijsbegeerte studeren in Bilthoven bij Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte. Hierna volgde er meerdere studies op het gebied van voeding en natuurgeneeswijze en specialiseerde me op het gebied van Astrologie en Ayurveda. In deze tijd gaf ik diverse lessen in een eigen yogastudio en startte in 2017 de opleiding MPOP Business School bij Simone Levie. Na deze opleiding te hebben voltooid in 2018 heb ik een eigen praktijk opgezet waar ik met de kennis van talloze studies en opleidingen, mijn werkervaring en mijn levenservaring mensen help om zichzelf te hervinden en om deze er(her)kenning tot leidraad van hun leven of bedrijf te maken.

 

 

De unieke combinatie van mijn expertise heeft geleid tot een succesvolle formule waarin ik zowel particulieren als ondernemers werk aan het ontwikkelen van een stralend leven of bedrijf.

Door mijn ontdekkingstocht leerde ik hoe bewust en gezond leven mij dichter bij mijn mentale en fysieke gezondheid deed staan. Door op zoek te gaan naar mijn identiteit, mijn dromen, creativiteit en talent te ontdekken. Vond ik een manier deze om te zetten in een bedrijf waarin ik geloof en te doen wat bij me past. Zo kreeg mijn leven sturing, zingeving en leerde ik hoe door een krachtige mindset ik de regie kon nemen over mijn eigen leven.

 

ik geloof dat je alles kunt

als je in jezelf geloofd

word je bewust van je dromen je talenten

en wat je “echt” wilt

transformeer je dromen en ga leven zodat je thuis komt
daar waar je hoort te zijn

Ben Jij Klaar Voor Verandering?
Zet de stap en volg mijn gratis programma …

“Bewust Leven in 7 stappen”

Schrijf je in en ontvang mijn 7-delige programma in jouw inbox. 7 dagen lang ontvang je dagelijks een video, oefeningen, affirmaties en meer. Je gegevens zijn veilig en zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt, of aan derden worden doorgegeven. Liefs, Sharon

Hoe kan ik je helpen op jouw ontdekkingstocht?

Ik begeleid particulieren en ondernemers online en offline om gezond te leven, bewust succesvol te zijn en een stralend leven te leiden door je dromen van A tot Z te realiseren. Door te verbinden met jezelf, je talenten en dromen te ontdekken leer je jezelf opnieuw kennen waardoor er ruimte ontstaat om jouw potentieel en missie vorm te geven. Je leert hoe je jouw unieke talenten om kunt zetten en hiermee van betekenis voor jezelf en een ander kan zijn maar ook  inspireert om een gezonder en succesvol leven te leiden.

“Ik help je met een nieuw leven leiden, bewust gezond en in jouw eigen kracht.”

Mensen wachten op jou!
Wat wil jij bijdragen aan jezelf en de wereld?