Vedisch consult

Helder inzicht in het functioneren van je algehele gezondheid en praktisch leefstijladvies om een stralend welzijn te ontwikkelen.

Voel jij dat……

Je nog niet voor 100% in je eigen kracht staat

Vage klachten hebt die maar aan blijven houden?

Een gevoel van energietekort, verlies aan creativiteit

Doe een gezondheidscheck!

Stap 1 Vedisch consult

Met een Vedisch consult krijg je inzicht in het functioneren van je lijf, je geest, je organen, mineralen, vitamines balans en meer. Het Vedisch consult bestaat uit twee metingen; een wetenschappelijk aanvaarde ECG-meetmethode (Vedapulse), om het autonome zenuwstelsel te meten met als uitgangspunt de traditionele polsdiagnose uit de Ayurvedische & Tibetaanse geneeskunde. Daarnaast een meting gebaseerd op bio-impedantie. Beide metingen brengen de algehele fysieke en mentale gezondheidstoestand in kaart.

Belangrijke informatie

Vanwege de metingen is het belangrijk om de avond voor het consult geen alcohol of alcoholvrij bier te nuttigen en geen koffie te drinken. Na ontbijt of lunch dient er in verband met de spijsvertering voor de meting een uur rust ingepland te worden. Indien je intensief hebt gesport is het belangrijk om 1 tot 2 uur te rusten voor de meting plaatsvindt.

Wat kun je verwachten?

  • 60 minuten intensieve begeleiding 
  • Vedisch leefstijladvies & rapport
  • selfcare tips 
  • edelsteen of edelsteenhanger
  • flesje essentiële olie van 5 ml

Stap 2 Vedisch leefstijladvies

Uit de metingen volgt een leefstijl-advies op het gebied van voeding, beweging, kruiden en zo nodig suppletie om eventuele onbalans en tekorten aan te vullen of te corrigeren. Je ontvangt praktische adviezen die perfect bij jou passen, haalbare tips voor zelfzorg en een duidelijke uitleg over je innerlijke natuur. Bij elke consult ontvang je naast uitgebreid Vedisch leefstijladvies een edelsteen of edelsteenhanger, een flesje essentiële olie van 5 ml, en een persoonlijk astrologisch advies, waarmee je handvatten hebt om een stralend welzijn te ontwikkelen en deze tot leidraad voor je leven te maken. Om helder inzicht te krijgen wat leefstijl-advies heeft mogen bijdragen aan je gezondheid, is het aan te raden om na twee maanden een vervolgafspraak in te plannen. Ik streef ernaar om jou elke dag de beste versie van jezelf te kunnen laten zijn.

Jij bent uniek!

Alles aan jou is uitzonderlijk. Er is geen ander zoals jij. Je uiterlijk, karakter, voorkeuren, je gevoeligheden en de levenslessen die jij hebt geleerd hebt en hebt te leren. Al die dingen maken jou ONE OF A KIND.

De Indiase en Tibetaanse levensfilosofie leert je begrijpen waarom jij anders dan anderen bent en daarmee in jouw ZIJN uniek bent. Waarom jij anders denkt, beweegt, je voorkeuren hebt voor sport, eten, seizoenen en nog veel meer.

In de Vedische leefstijl consulten stem ik me op jou af en krijg je nooit een standaard advies mee naar huis. Je krijgt het advies mee wat bij jou past. Samen met jou onderzoek ik wat jou het beste voedt en ondersteunt. De praktische adviezen die ik je meegeef zijn haalbaar en goed in te passen in jouw leven. Zodra je deze gaat toepassen zal je merken dat je meer energie krijgt, steeds beter in je vel gaat zitten, maar ook dat je beter slaapt. Dat cyclusgerelateerde klachten afnemen of verdwijnen. Dat je spijsvertering sterker wordt en, je leert beter luisteren naar de signalen van je lichaam. Je komt dichter bij jezelf, ONTDEKT JE INNERLIJKE NATUUR, waarom jij zou uniek bent, je evenwichtige keuzes voor jezelf kunt maken waardoor je van binnen en van buiten gaat stralen.

Ik help je de regie van je stralende welzijn te (her)vinden

Ik ben geboren in 1981 het jaartal waarin de light producten en het gebruik van pakjes en zakjes razend populair werd. Ook at ik veel suikers in de vorm van snoep en andere lekkernijen die natuurlijk bomvol met suikers zaten. Destijds was ik niet op de hoogte hoeveel schade suikers, E-nummers en andere toxische stoffen aan je gezondheid kunnen brengen. Als kind werd ik steeds vaker ziek en had veel te kampen met schimmelinfecties, chronische vermoeidheid en andere vage gezondheidsklachten. Ik heb altijd gekwakkeld met mijn mentale en fysieke gezondheid. Toen ik op zoek ging naar manieren om mijzelf op een natuurlijke manier te genezen, kwam ik in aanraking kwam met Vedische geneeskunde waardoor ik een hele andere kijk op mijzelf als mens, op mijn leven en op mijn voeding kreeg. Ik begon te experimenteren met preventief aan mijn gezondheid te werken en om klachten te voorkomen, te herkennen en te genezen. Vanuit deze passie voor Vedische geneeskunde kwam ik in contact met yoga, meditatie, astrologie en energetisch lichaamswerk. Mijn interesse voor Vedische wijsheid was ontwaakt en ik volgde een 4-jarige opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte bij Saswitha te Bilthoven. In dezelfde tijd leerde ik van diverse Tibetaanse leraren over de Vedische wijsheden, die me sturing gaven op mijn pad naar geluk en een stralend welzijn.

“De Vedische wijsheden gaven me sturing op mijn pad naar geluk en een stralend welzijn”

 

Ik startte een 7-jarige opleiding voor Tibetaanse Geneeskunde en astrologie en  volgde diverse retraites waardoor ik de Indiase en Tibetaanse wijsheden leerde integreren als uitgangspunt voor mijn dagelijkse leven. Vandaag de dag combineer ik beide visies. De Vedische gezondheidsleer leert je om in contact te komen met je innerlijke natuur. Het is de kennis van het leven. Met deze kennis wil ik mensen inzicht geven, waarom bewust leven vanuit deze natuurprincipes en universele wetten zo belangrijk is.

“Een verandering in je leefstijl is veelomvattend en begint vaak bij een klacht en ontwikkelt zich vanzelf verder tot je datgene hebt gevonden wat bij je past. Het is een proces van trial en error”

Van mijn eigen leefstijlverandering heb ik mijn werk gemaakt. Thuiskomen bij mijzelf was een ontdekkingsreis. Door eeuwenoude kennis te bestuderen leerde ik de verschillende lagen van mijn unieke persoonlijkheid, mindset en mijn gezondheid met elkaar te verbinden en te harmoniseren, waardoor ik mijn Stralende Zelf ontmoette. Ik heb ervaren hoe je de leiding over je eigen welzijn kunt nemen en de keuze hebt om jouw eigen koers hierin te bepalen. Laat me je mee op reis nemen, terug naar je innerlijke natuur. DE PLEK WAAR JE THUISHOORT.

 

Wat mensen zeggen..

Sharon nodigde mij uit voor een Vedisch consultIn eerste instantie lukte de meting maar de meting bleek niet correct dus nodigde zij me uit voor een vervolgmeting.  Ook deze meting vertoonde haperingen in het ECG waarop Sharon mij direct doorstuurde naar de huisarts i.v.m. vermoedelijke hartklachten. Als reactie lieten zij blijken dat zij van ‘zweverige praktijken’ niet gecharmeerd waren. Mijn hartslag, bloeddruk en zuurstof  werd gemeten, ik had een hele lage hartslag en werd meteen doorgestuurd naar het ziekenhuis voor een hartfilmpje. De volgende ochtend kreeg ik de uitslag van de huisarts en het hartfilmpje was niet goed. Vervolgbeleid was een hartecho, hartfilmpje en een fietstest. De uiteindelijke uitslag van de cardioloog was dat mijn hartkamers abnormaal veel samentrokken en ik minimaal twee lekkende hartkleppen heb. Een nucleair onderzoek volgt nog. Ik ben ontzettend blij dat ik de meting bij Sharon heb laten doen en dat ze mij doorgestuurd heeft. Eigenlijk zou iedereen een gezondheidsscan moeten ondergaan. Ik had wel wat klachten maar nooit gedacht dat deze klachten werden veroorzaakt door hartritmestoornis.
Anita 

Made by Sharon Zaal © 2019 | All Rights Reserved | Privacyvoorwaarden | Fotografie Lea Sas