Vedisch consult

Helder inzicht in het functioneren van je algehele gezondheid.

Voel jij dat……

Je nog niet voor 100% in je eigen kracht staat

Vage klachten hebt die maar aan blijven houden?

Een gevoel van energietekort, verlies aan creativiteit

Doe een gezondheidscheck!

Stap 1 Vedisch consult

Met een Vedisch consult krijg je inzicht in het functioneren van je lijf, je geest, je organen, mineralen, vitamines balans en meer. Het Vedisch consult bestaat uit twee metingen; een wetenschappelijk aanvaarde ECG-meetmethode (Vedapulse), om het autonome zenuwstelsel te meten met als uitgangspunt de traditionele polsdiagnose uit de Ayurvedische & Tibetaanse geneeskunde. Daarnaast een meting gebaseerd op bio-impedantie. Beide metingen brengen de algehele fysieke en mentale gezondheidstoestand in kaart.

Stap 2 Vedisch leefstijladvies

Uit de metingen volgt een leefstijl-advies op het gebied van voeding, beweging, kruiden en zo nodig suppletie om eventuele onbalans en tekorten aan te vullen of te corrigeren. Je ontvangt praktische adviezen die perfect bij jou passen, haalbare tips voor zelfzorg en een duidelijke uitleg over je gezondheidstoestand. Bij elke consult ontvang je naast uitgebreid Vedisch leefstijladvies een edelsteen of edelsteenhanger, en een persoonlijk Astrologisch advies, waarmee je handvatten hebt om een stralend welzijn te ontwikkelen. Om helder inzicht te krijgen wat leefstijl-advies heeft mogen bijdragen aan je gezondheid, is het aan te raden om na twee maanden een vervolgafspraak in te plannen. 

 

Belangrijke informatie

 

Vanwege de metingen is het belangrijk om de avond voor het consult geen alcohol of alcoholvrij bier te nuttigen en geen koffie te drinken. Na ontbijt of lunch dient er in verband met de spijsvertering voor de meting een uur rust ingepland te worden. Indien je intensief hebt gesport is het belangrijk om 1 tot 2 uur te rusten voor de meting plaatsvindt.

 

Wat kun je verwachten?

 

  • 60 minuten intensieve begeleiding 
  • Vedisch leefstijladvies & rapport
  • selfcare tips 
  • edelsteen of edelsteenhanger

 

Jij bent uniek!

Alles aan jou is uitzonderlijk. Er is geen ander zoals jij. Je uiterlijk, karakter, voorkeuren, je gevoeligheden en de levenslessen die jij hebt geleerd hebt en hebt te leren. Al die dingen maken jou ONE OF A KIND. De Indiase en Tibetaanse levensfilosofie leert je begrijpen waarom jij anders dan anderen bent en daarmee in jouw ZIJN uniek bent. Waarom jij anders denkt, beweegt, je voorkeuren hebt voor sport, eten, seizoenen en nog veel meer.

In de Vedische leefstijl consulten stem ik me op jou af en krijg je nooit een standaard advies mee naar huis. Je krijgt het advies mee wat bij jou past. Samen met jou onderzoek ik wat jou het beste voedt en ondersteunt. De praktische adviezen die ik je meegeef zijn haalbaar en goed in te passen in jouw leven. Zodra je deze gaat toepassen zal je merken dat je meer energie krijgt, steeds beter in je vel gaat zitten, maar ook dat je beter slaapt. Dat cyclusgerelateerde klachten afnemen of verdwijnen. Dat je spijsvertering sterker wordt en, je leert beter luisteren naar de signalen van je lichaam. Je komt dichter bij jezelf en jouw welzijn, waarom jij zou uniek bent, je evenwichtige keuzes voor jezelf kunt maken waardoor je van binnen en van buiten gaat stralen. De Vedische gezondheidsleer leert je om in contact te komen met je innerlijke natuur. Het is de kennis van het leven. Met deze kennis wil ik mensen inzicht geven, waarom bewust leven vanuit deze natuurprincipes en universele wetten zo belangrijk is. Van mijn eigen leefstijlverandering heb ik mijn werk gemaakt. Thuiskomen bij mijzelf was een ontdekkingsreis. Door eeuwenoude kennis te bestuderen leerde ik de verschillende lagen van mijn unieke persoonlijkheid, mindset en mijn gezondheid met elkaar te verbinden. Ik heb ervaren hoe je de leiding over je eigen welzijn kunt nemen en de keuze hebt om jouw eigen koers hierin te bepalen. 

Sharon nodigde mij uit voor een Vedisch consultIn eerste instantie lukte de meting maar de meting bleek niet correct dus nodigde zij me uit voor een vervolgmeting.  Ook deze meting vertoonde haperingen in het ECG waarop Sharon mij direct doorstuurde naar de huisarts i.v.m. vermoedelijke hartklachten. Als reactie lieten zij blijken dat zij van ‘zweverige praktijken’ niet gecharmeerd waren. Mijn hartslag, bloeddruk en zuurstof  werd gemeten, ik had een hele lage hartslag en werd meteen doorgestuurd naar het ziekenhuis voor een hartfilmpje. De volgende ochtend kreeg ik de uitslag van de huisarts en het hartfilmpje was niet goed. Vervolgbeleid was een hartecho, hartfilmpje en een fietstest. De uiteindelijke uitslag van de cardioloog was dat mijn hartkamers abnormaal veel samentrokken en ik minimaal twee lekkende hartkleppen heb. Een nucleair onderzoek volgt nog. Ik ben ontzettend blij dat ik de meting bij Sharon heb laten doen en dat ze mij doorgestuurd heeft. Eigenlijk zou iedereen een gezondheidsscan moeten ondergaan. Ik had wel wat klachten maar nooit gedacht dat deze klachten werden veroorzaakt door hartritmestoornis.
Anita 

Made by Sharon Zaal © 2019 | All Rights Reserved | Privacyvoorwaarden | Fotografie Lea Sas