Verzending & retourneren

Binnen Nederland & België.

Bewust voor de natuur
Artikelen worden met zorg en aandacht verpakt, maar ook met het oog op behoud van de natuur. Dat houdt de volgende dingen in:

  • Karton en papier is gerecycled. Dit kun je zelf ook weer recyclen door dit afval te scheiden van het gewone afval en in te leveren tijdens inzamel momenten voor het papier.
  • Luchtkussen plastic / bubbeltjes plastic is gerecycled of hergebruikt.

Verzendkosten
Nederland & Belgie 
Wij rekenen verschillende tarieven voor verzending binnen Nederland. Wij bepalen of iets met brievenbuspost of pakketpost verstuurd kan worden. In het geval van pakketpost ontvangt u een track & trace code van onze verzendpartner PostNL.

Verzending boven €50,00 is gratis. 

Afhalen 
Op dit moment is afhalen niet mogelijk.

Levertijd
Ik streef ernaar om bestelde artikelen na ontvangst van betaling binnen 2 tot 3 werkdagen te verzenden, indien voorradig. Wanneer het artikel niet voorradig is wordt er contact met u opgenomen en wordt de levertijd doorgegeven.

Herroepingsrecht
Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Indien je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, zal het artikel met in de originele staat en verpakking – indien redelijkerwijs mogelijk-  naar ons geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht is het belangrijk dat je eerst contact opneemt via webshop@sharonzaal.nl Het herroepingsrecht is niet van toepassing op een artikel dat op maat is gemaakt, of gekocht is met korting.

Het verschuldigde bedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst van jouw retour teruggestort worden, mits de artikelen in goede staat zijn ontvangen. Houdt er rekening mee dat artikelen die geretourneerd worden onder jouw eigen verantwoordelijkheid vallen. 

Retourneren
In ons assortiment streven we naar hoge kwaliteit, maar het kan voorkomen dat je een artikel ontvangt dat niet aan de eisen voldoet. In dat geval bieden wij je graag zo snel mogelijk een passende oplossing. Wanneer je niet tevreden bent met het ontvangen artikel dient je binnen 14 dagen contact met ons op te nemen. Wacht met het opsturen van de artikelen die je retour wilt sturen tot je een reactie van ons hebt ontvangen. Actie artikelen kunnen niet geretourneerd worden. De verzendkosten en het verzendrisico voor retourzendingen zijn voor rekening van de klant. De kosten van retour artikelen die onvoldoende gefrankeerd zijn worden in mindering gebracht op het retour bedrag.

Het verschuldigde bedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst van jouw retour teruggestort worden, mits de artikelen in goede staat zijn ontvangen.

Beschadigd product
We streven ernaar jouw bestelling zo goed mogelijk te verpakken en verzenden. Als bij aflevering blijkt dat je bestelling niet correct is (schade of onjuist product), kun je ervoor kiezen om alsnog een correcte bestelling te ontvangen of om je geld teruggestort te krijgen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Fabrieksgarantie
Wanneer een artikel kapot gaat terwijl je dit al langer dan 14 dagen in je bezit hebt, dan valt dit wellicht nog onder (fabrieks)garantie. Dan kunnen wij je uiteraard bijstaan bij het verkrijgen van die garantie. Let wel: de garantie(duur) is afhankelijk van je artikel en de producent. In geval van twijfel kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Made by Sharon Zaal © 2019 | All Rights Reserved | Privacyvoorwaarden | Fotografie Lea Sas