Webinars van Sharon

Waardevolle kennis delen, ik houd ervan! Dankzij het internet kun je me volgen waar je ook bent

22 februari 20:00 – 21:00

GRATIS webinar Vedische geneeskunde voor iedereen deel 1

Ayurveda staat voor Ayur (leven) en veda (weten). Traditioneel vertaald als de “kennis van het leven”. Deze oeroude geneeswijze en levensstijl is afkomstig uit India en Tibet. Tijdens dit webinar geef ik je informatie over het belang van een goede zelfdiagnose, observatie en levensstijl voor je gezondheid vertrekkende vanuit de 5 elementen en drie ayurvedische dosha’s: Vata, Pitta en Kapha. Welke betekenis kunnen kruiden hebben voor onze spijsvertering? Waarom is  zelfzorg en voeding zo belangrijk? Met Vedische geneeskunde leer je terug te gaan naar je innerlijke natuur, je komt dieper in contact met jezelf en leert hierdoor ziekte sneller te herkennen en/of voor te zijn. Ik zal in dit webinar dieper in gaan op voeding, levensstijl en zelfinzicht als basis voor een gezonder en gelukkiger leven.
Inschrijven kan door op onderstaande knop te klikken.

 

Wellicht heb je diverse pogingen gedaan om bewuster te gaan leven, beter voor jezelf tegen zorgen, iets voor jezelf te beginnen, binnen je grenzen te blijven en meer energie te verzamelen, maar het wilt je niet lukken. Je voelt je opgejaagd, uitgeput, je slaapt slecht, je cyclus verandert, je bent al op als de dag begonnen is. Je voelt steeds meer overprikkelt te raken en de emoties lopen steeds hoger op, het wordt tijd om beter voor jezelf te gaan zorgen.

Mijn wens voor jouw ontwikkeling is dat je de regie van je welzijn tot leidraad van je leven te maken. Samen kiezen we de voor jou haalbare stappen die je terug in je essentie brengen waardoor je in je authentieke kracht kunt stappen.

Wil jij gratis lifestyletips en inspirerende video's ontvangen?

Made by Sharon Zaal © 2019 | All Rights Reserved | Privacyvoorwaarden | Fotografie Lea Sas