Productcategorieën

Prehniet

Bescherming & harmonie

5.25

Afmetingen 1: 4 x 3 x 1,5 cm
Afmetingen 2: 3 x 2,5 x 1,5 cm
Hardheid: 6-6,5
Formule: Ca2, AI2, Si3,O10,(0H)2

Metafysische eigenschappen
Chakra: 2e en 4e
Sterrenbeeld: weegschaal

Prehniet bevordert persoonlijke en spirituele groei. Het geeft inzicht in jezelf en helpt vermijdingsgedrag en zelfverdedigingsmechanismen verminderen door psychische bagage op te ruimen en verdrongen ervaringen en emoties naar de oppervlakte te laten komen. De steen bevordert liefde, rust, vrede en genezing in jezelf en in je omgeving en kan daarom goed door mensen die healings geven gedragen worden. De steen verbetert ook de zintuigen en het analytisch denkvermogen. Prehniet heeft een sterke connectie met de natuur. Spiritueel beschermt het de aura, helpt visualiseren en contact maken met gidsen en engelen en is dus een goede steen om te gebruiken bij het mediteren. Fysiek kan prehniet ondersteunend helpen bij afvallen omdat het de vetstofwisseling stimuleert en helpt gifstoffen afvoeren. Het heeft een positieve werking op de nieren, blaas, thymus, schouders, borst, longen, jicht, het bloed, bindweefsel gezwellen, nachtmerries, fobieën, angsten en hyperactieve kinderen.

Toegeschreven werking

  • Positief voor de nieren
  • Stimuleert de vetstofwisseling
  • Goed voor de blaas
  • Tegen angsten
  • Positief voor de longen
  • Gaat nachtmerries tegen 
  • Ondersteunt bij jicht
  • Positief voor ziektes van het bloed

Toepassing
Prehniet kan op of bij het lichaam gedragen worden, bij voorkeur direct op de huid. Leg de steen op de lever, alvleesklier en de dunne darm om de vetafbraak te versnellen.

Verzorging
Prehniet kan in principe op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Heldere prehniet stenen, zoals in sieraden, kunnen beter niet opgeladen worden met (fel) zonlicht want daar kan de steen kleur door verliezen.

*Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen, hij berust op de ervaring van gebruikers en therapeuten. De genoemde eigenschappen zijn op geen manier bedoeld om diagnostiek of behandeling door een gekwalificeerd arts of therapeut te vervangen.
* Bronvermelding: Edelsteen Therapie 2.0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Prehniet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Klantenservice: 06-42394029
Btw nummer: NL002049897B12
KvK-nummer: 58425772